Nu har det fyllt på bra med bindande anmälningar här från oss här i Svarttjärn. Känns väldigt positivt.

 

Vill bara påminna om att det tisdag om en vecka den 20 mars är sista dagen för anmälan till bredbandet. Alla fast boende fick ett brev om detta per post för någon vecka sedan. De som har fritidshus i Svarttjärn, Vallen och Holmsvattnet har däremot inte fått denna påminnelse om anmälan. Vi i kontaktgruppen har i första hand varit i kontakt med er som är fast boende och kollat av att ni ej inte missat någon info. Om ni med fritidshus också vill veta mer innan ni bestämmer er så hör av oss till oss eller direkt till Skellefteå Kraft så ska vi göra vårt bästa för att svara. Ju fler vi är som ansluter oss desto bättre!

 

NU hoppas vi att nästa gång ni hör från oss är det för att meddela att grävandet verkligen blir av. Att nästa möte får handla om hur vi tillsammans praktiskt ska lägga upp arbetet. 

 

Bifogar länken till senaste uppdateringen hos Skellefteå kraft där ni ser hur många som anslutit säg samt med direktlänk till den bindande anmälan. Som ni ser är vi inte uppe i 75% än, men vi jobbar på att vi ska bli några till nu sista veckan och att vi ändå ska få chansen att bygga ut trots en lite lägre procentsats. Vet ni någon som ej är med i maillistan ovan men som borde nåtts av denna info. Vidarebefordra gärna denna mailtråd eller prata med den/de. 

 

https://skekraft.servicezones.net/skelleftea/Holmsvattnet

 

/Stina Stenmark och Marcus Birgersson